PE 23.8. 10-17

Open Studios

Missä ja miten luovaa työtä tehdään?

OpenStudios avaa ovet luovan työn toimistoihin ja päästää kaupunkilaiset tutustumaan työtilojen takahuoneisiin: sinne, missä ideoista tehdään tuotteita.

Luova työ prosessina voi tuntua etäiseltä. Tuotteen suunnittelu- ja muotoilutyö koostuu kuitenkin johdonmukaisista työvaiheista, joista näkyviin jää usein vain valmis tuote: yritysilme, verkkosivut tai vaikka kello.

OpenStudiosin tarkoitus on näyttää, millaisissa tiloissa ideat jalostuvat valmiiksi tuotteiksi, ja millaisia ihmisiä niissä työskentelee. Päivän aikana pääset tutustumaan esimerkiksi graafikoiden, valokuvaajien, muotoilijoiden, arkkitehtien ja muiden luovien alojen ammattilaisten työskentelyyn.

OpenStudios-päivä järjestetään jälleen osana TAD-viikkoa 23.08.2019 kello 10.00–17.00

 

OpenStudios -tapahtuman järjestää H23 Brand Intelligence Agency.

 

 

Arkkitehtuuri

Jolma Arkkitehdit Oy, Työhuone 22, Näsilinnankatu 22, 2krs., www.jolma.fi
Työhuone 22 on rento tila, jossa työskentelee monipuolisesti tietotyöläisiä toimittajista arkkitehteihin. Tervetuloa työhuoneellemme keskustelemaan arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta!

Arkkitehtitoimisto NOAN, Näsilinnankatu 25 b 505,  www.noan.fi
NOAN on nuori tamperelainen suunnittelutoimisto. Poikkitieteellisessä toimistossamme työskentelee myös mm. koodareita ja graafinen suunnittelija. Tervetuloa tutustumaan!

 

Markkinointi- ja tuotekehitys

Bränditoimisto H23, Hallituskatu 23, h23.fi
Tuotteen matka kaupan hyllylle vaatii raakaa duunia, nerokkaita aivosoluja, kupeittain kahvia ja paidankainaloon tulevia hikilänttejä. H23 – Tampereen tuorein, mutta varmasti myös freesein –suunnittelutoimisto avaa ovensa OpenStudios -päivän ajaksi. Tule tsekkaamaan, millaista työtä brändin suunnitteluun ja pakkaamismuotoiluun todella kuuluu. Samalla voit morjestaa toimiston tyyppejä ja tsekata esimerkiksi meidän kellariverstaan, valokuvausstudion ja sen, miltä sumppi maistuu Hallituskadun maisemissa.

VALOA design Oy, Satakunnankatu 14, www.valoa.com
Mitä ihmettä on valaistussuunnittelu? Miksi pimeään aikaan pitäisi kiinnittää enemmän huomiota? Miten valaistuksella voidaan luoda imagoa? Piipahda kahville ja kysy tekijöiltä.
Toimisto auki klo 12-17

Salmiak Studio, Petsamonkatu 8, salmiakstudio.fi
Tervetuloa tutustumaan studioon, jossa Salmiak laukut ja korut valmistuu.
Open Studio päivän aikana voi myös askarrella DIY-pöydällä esimerkiksi korvakorut tai leikata rannekorun. 

Suvi Pouttu, Mätäsperä 5 D suvipouttu.myportfolio.com/work
Tervetuloa tutustumaan kuosisuunnittelijan ja graafisen taiteilijan studioon. Paikalla taideteoksia, luonnoksia sekä keskustelualtis muotoilija. Studio on osa jaettua taidetilaa Tampereen Viinikassa.
Huom! Poikkeusaikataulu, vietämme open studios päivää studiolla klo 15-17.

Villivisio, Hämeenkatu 23, 6 krs. www.villivisio.fi
Avaamme tuttuun tapaan toimiston ovet kaikille alasta ja Villivisiosta kiinnostuneille Open Studios päivänä. Olemme muuttaneet juuri uusiin tiloihin, joten kerromme, miten ne tukevat luovaa suunnittelua.

Vincit Oyj, Vincit Mummola, Rautatienkatu 26 B 40, 4. krs,
Esitellään Vincitin design-tiimin työskentelyä ja aiheeseen liittyvä työpaja. Paikalla on Vincitin suunnittelijoita osaamisalueilta palvelumuotoilusta visuaaliseen suunnitteluun.

Creative Crue, Mustanlahdenkatu 26, Facebook-event
Vieraillemme tarjoamme tasatunnein tietoiskun markkinointiviestinnästä, jolloin esittelemme viime vuosien aikana tehtyjä asiakastöitämme ja kerromme millaista on onnistunut mainonta. Meiltä saat menestyksen reseptin!

Markkinointitoimisto Bermuda, Aleksanterinkatu 21 A, 7. krs bermuda.fi
Toivotamme kaikki uteliaat ja innostuneet tervetulleiksi tutustumaan luovan työn arkeen Markkinointitoimisto Bermudalle. Tarjoilemme päivän aikana asiaa LinkedInistä, kertomuksia kulisseista erilaisilta kuvauskeikoilta sekä kerromme, kuinka bermudalaiset valikoidaan bermudalaisten joukkoon. Lue lisää ohjelmastamme ja tule käymään: Bermuda Open Studios